تاریخ انتشار: شنبه 1395/10/25 - 12:18
کد خبر: 222983

"ذخیره انقلاب" با انقلاب چه کرد؟

صفدر حسینی که محمدباقر نوبخت از وی به‌عنوان یکی از "ذخایر نظام!" یاد کرده در راستای دریافت حقوق نامتعارف از صندوق توسعه ملی به دادسرا احضار شده و باید منتظر برخورد قضایی با وی ماند.

خبرنامه دانشجویان ایران: صفدر حسینی که محمدباقر نوبخت از وی به‌عنوان یکی از "ذخایر نظام!" یاد کرده در راستای دریافت حقوق نامتعارف از صندوق توسعه ملی به دادسرا احضار شده و باید منتظر برخورد قضایی با وی ماند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، هفته گذشته خبر آمد که صفدر حسینی رئیس معزول صندوق توسعه ملی در پی دریافت حقوق‌های نامتعارف به دادسرا احضار شده که البته این خبر از سوی سخنگوی دستگاه قضا نیز تأیید شد.

خبرهای رسیده به خبرنگار تسنیم درباره جزئیات احضار صفدر حسینی به دادسرا حکایت از آن دارد که صفدر حسنی مدعی شده هیچ تخلفی مرتکب نشده است!

مهمترین علت احضار صفدر حسینی از سوی دستگاه قضا دریافت حقوق‌های نامتعارف بوده است. این موضوع را حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشست خبری روز قبل خود تأیید کرده و در پاسخ به خبرنگاری مبنی بر اینکه شنیده شده صفدر حسینی در ارتباط با حقوق‌های نامتعارف به دادسرا احضار شده است، گفته: این موضوع صحت دارد و این فرد به دادسرا احضار شده است.

احضار صفدر حسینی به دادگاه آن‌هم به‌خاطر دریافت حقوق‌های نامتعارف ما را بر آن داشت تا مروری کوتاه داشته باشیم بر سابقه مدیر نجومی‌بگیری که فیش حقوقی‌اش نه‌تنها موجب دلخوری مردم شد بلکه بندهای قابل تأمل مندرج در آن تعجب و اندوه اقشار مختلف جامعه را به‌همراه داشت.

در بحبوحه افشای فیش‌های نجومی‌بگیران دولتی، برای اولین بار خبرگزاری تسنیم از فیش حقوقی صفدر حسینی درحالی رونمایی کرد که مندرجات فیش این مدیر دولتی نشان می‌داد وی نه‌تنها حقوق نامتعارف دریافت می‌کرده بلکه اضافه دریافتی‌هایی با عناوین حق اوقات فراغت فرزندان نیز داشته است.

رئیس سابق صندوق توسعه ملی در حالی ماهیانه 57میلیون تومان حقوق دریافت می‌کرد که کمک‌‌هزینه ورزش، خرید کتاب و اوقات فراغت فرزندانش نیز در فیش حقوقی وی لحاظ می‌شد.

طبق اسناد و مدارک موجود، صفدر حسینی از فروردین تا اسفند سال 94 به‌طور میانگین، 57 میلیون و 400 هزار تومان بابت حقوق آن هم فقط از این صندوق دریافت کرده است؛ به‌عبارت دیگر حسینی در سال گذشته جمعاً حدود 686 میلیون تومان بابت حقوق از صندوق توسعه ملی گرفته است.

جالب اینکه رئیس سابق صندوق توسعه ملی که با حقوق میانگین ماهانه 57 میلیون فقط از یک دستگاه، بعید می‌رسد زندگی‌اش لنگ وام باشد، 300 میلیون تومان نیز تسهیلات وام آن هم با نرخ سود چهار درصد دریافت کرده است.

آنچه در این فیش حقوقی جالب‌تر از میزان دریافتی و اعداد و ارقام درشت آن است، عناوین و مواردی است که آقای رییس را مستحق دریافت حقوق 57 میلیون تومانی کرده است، مواردی که به‌احتمال زیاد بسیاری از آنها را در هیچ فیش حقوقی دیگری ندیده‌اید، عناوینی که بیشتر شبیه یک طنز تلخ است تا واقعیت...

مزد شغل، مزد سنوات نهایی، حق پست نهایی، حق اولاد، حق مسکن، حق خواروبار، حق شیفت، حق تلفن همراه (360 هزار تومان)، اضافه کار، ایاب و ذهاب (جالب اینکه مدیران ما خودروی دولتی به‌همراه راننده دارند)، یارانه غذا، هزینه پزشکی، هزینه‌های دندانپزشکی، یک‌سی‌ام پرداختی، اعیاد (بر اساس فیش‌های حقوقی موجود، تقریباً در بیشتر ماه‌های سال آقای رئیس بابت اعیاد، دریافتی داشته است و این غیر از دریافتی‌های عید نوروز است)، بهره‌وری سه‌ماهه، کمک‌هزینه اوقات فراغت فرزندان، کمک‌هزینه خرید لباس، کمک‌هزینه خرید کتاب، کمک‌هزینه سفر، کمک‌هزینه ورزش، کمک‌هزینه تحصیلی و پاداش (صفدر حسینی در فیش حقوقی مرداد، 5 میلیون تومان و در شهریور هشت میلیون تومان پاداش دریافت کرده است) از جمله عناوین موجود در فیش حقوقی صفدر حسینی بوده است.

به‌عبارت دیگر، علاوه‌بر وجود برخی عناوین عجیب و غریب مثل حق پست نهایی، مزد سنوات نهایی، یک‌سی‌ام پرداختی و بهره‌وری سه‌ماهه؛صفدر حسینی هزینه تلفن همراه، ایاب و ذهاب، کمک‌هزینه اوقات فراغت فرزندان، کمک‌هزینه خرید کتاب، کمک‌هزینه سفر، کمک‌هزینه ورزش و کمک‌هزینه تحصیل خود را هم از صندوق توسعه ملی دریافت می‌کرد.

همزمان با افشای حقوق نجومی صفدر حسینی، مردم خواستار برکناری وی از صندوق توسعه ملی بودند ولی وی تا چند روز سعی داشت خود را در صندوق ماندگار کند ولی در نهایت با فشار روانی ایجاد شده در جامعه، فضا به‌گونه‌ای رقم خورد که دولت تصمیم به برکناری صفدر حسینی گرفت.

موضوع حقوق نجومی صفدر حسینی به‌قدری دلخوری مردم را به‌همراه داشت که فضای تندی را علیه دولت رقم زد و باعث شد تا حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور شخصاً وارد عمل شود و تا تعیین تکلیف صندوق توسعه ملی پیش رود.

هرچند در ظاهر صفدر حسینی و اعضای هیئت عامل صندوق توسعه ملی، استعفا کردند ولی این استعفا برای جلوگیری از صدور حکم عزل انجام شد. در نهایت هیئت عامل صندوق توسعه ملی در تاریخ 12 تیرماه امسال با استعفای اجباری صفدر حسینی مدیرعامل وقت صندوق توسعه ملی و دیگر اعضای هیئت عامل این صندوق، موافقت کرد تا برکناری 5 مدیر عالی این صندوق رقم بخورد.

با رفتن صفدر حسینی، دوست‌حسینی مدیریت صندوق را به‌عهده گرفت؛ دو روز پس از صدور حکم انتصاب احمد دوست‌حسینی به‌عنوان رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی از سوی رئیس جمهور، معارفه او در این سمت، با حضور معاون رئیس جمهور در محل صندوق توسعه ملی برگزار شد.

این مراسم با حضور محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دبیر هیئت امنای صندوق توسعه ملی، ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی و عضو هیأت امنا، همچنین سید فرید موسوی، نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت امنای صندوق در جمع مدیران و کارشناسان صندوق برگزار شد.

تودیع و معارفه رئیس صندوق توسعه ملی البته با یک حاشیه مهم همراه بود؛ هرچند حاشیه مورد اشاره از متن اظهارات نوبخت بیرون آمد و واکنش مردم را به‌همراه داشت. در این مراسم رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از سید صفدر حسینی به‌عنوان یکی از ذخیره‌های نظام یاد کرد و افزود: گذشته از ارادت شخصی بنده به دکتر حسینی، سایر اعضاء هیئت عامل سابق صندوق توسعه ملی نیز از بزرگان اقتصاد کشور هستند و الحق در دوران مسئولیت خود امانتداران بزرگی برای کشور بودند.

مخاطبان خبرگزاری تسنیم واکنش‌های متعددی به اظهارات نوبخت سخنگوی دولت در تجمید از امانت‌داری صفدر حسینی رئیس معزول و نجومی صندوق توسعه ملی داشته‌اند.

در اینکه دریافت حقوق 57 میلیونی و اضافه دریافتی‌های صفدر حسینی تحت عناوین اوقات فراغت فرزندان و ... خارج از عرف و روال قانونی بوده شکی نیست و به همین خاطر دستگاه قضا برای برخورد با مدیران نجومی‌بگیر، اقدام به احضار وی کرده است و انتظار می‌رود این روال را برای سایر نجومی‌بگیران هم داشته باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از تفاهم اسلام‌آباد تنها جوهر امضاها باقی مانده، نه تعهداتش
به وقت انتقام
بیداری امت اسلامی مهم‌ترین دستاورد انقلاب امام خمینی(ره) است
مکزیک؛ مدعی جدید میزبانی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۹
معاون علمی رئیس‌جمهور: از دانش‌بنیان به قدرت‌بنیان حرکت می‌کنیم
شهادت یک مرزبان در پی حمله هوایی امریکا به مرزهای آبی
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر
مشهد در وداعی میلیونی؛ اشک، پرچم و بغض در خیابان‌های منتهی به حرم
تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه
رونمایی پرسپولیس از شهرآبادی
اعلام آمادگی بسیج اساتید برای طرح دعاوی بین المللی انتقام خون امام شهید
نقض ‌قواعد بین‌المللی توسط ‌آمریکا‌ در حمله به زیرساخت‌های حمل‌ونقل
استمرار «بی‌هنجاریِ گرما» طی هفته آتی در اغلب استان‌ها/ هشدار گرمازدگی
۱۴ شهید و ۷۸ مصدوم در تجاوز آمریکا به ۵ استان
قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با ۱۰ موشک بالستیک درهم کوبیده شد
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر
مقام آمریکایی: در مجموع ۳۰ پهپاد MQ-۹ توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند
واشنگتن‌پست: ترامپ دوباره خودش را در مهلکه سیاسی انداخت که بعید است بتواند از آن خارج شود
وزارت خارجه: حملات جنایتکارانه آمریکا نقض فاحش بندهای ۱ و ۵ یادداشت تفاهم است
ولایتی: از کربلا تا نجف، عراق در وداع با امام شهید مقاومت یکپارچه شد
دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای زائرین رهبر شهید سنگ تمام گذاشتند / اسکان و اطعام بیش از هزار زائر از هفت استان کشور
برپایی موکب «فدا» توسط فعالان اقتصاد دیجیتال در تشییع رهبر شهید
تعیین زمان امتحانات نهایی و کنکور در اختیار مراجع اجرایی است
اتصال هدفمند نخبگان به نیازهای ملی و صنعتی؛ رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان
برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از ۲۰ تیر به‌صورت «حضوری»
تأکیدات رهبر شهید بر علم و فناوری، اقتصاد دانش‌بنیان را از شعار به یک گفتمان ملی تبدیل کرد
اعلام زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای گروه پرستاری، اتاق عمل و هوشبری
امکان برگزاری آزمون مجدد برای دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شد
پنجمین نشست پایش برنامه پزشکی خانواده برگزار شد
پیشرفت پزشکی نوین در گرو سرمایه‌گذاری در علوم پایه است
آمادگی کامل زیرساخت‌های ارتباطی مشهد برای تشییع و تدفین رهبر شهید
همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد بلامانع شد
آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود/ اعلام زمان دریافت کارت ورود به جلسه داوطلبان
با اصل الگوی جدید تغذیه مخالفیم/این طرح ریسک تورم را به دانشجویان منتقل می‌کند
بزرگترین درس رهبر شهید برای کارآفرینان، حل مسئله و تبدیل معضل به فرصت بود
کاهش پذیرش دکتری در برترین دانشگاه‌های آمریکا
عبور از موانع فناوری‌های نرم و تقویت محتوای بومی؛ مصادیق امروز جهاد علمی
آغاز توزیع کارت کنکور ارشد از ۲۲ تیر؛ برگزاری آزمون در ۲۵ و ۲۶ تیر
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top